En vanlig måndag :)

topp- Zara, byxor- Tiger of Sweden, skor- By Malene Birger, guldklocka- Marc by Marc Jacobs
 

Hej på er igen! :)
Hoppas allt är bra med er denna måndag. Själv ligger jag just nu i soffan och njuter av en nystädat lägenhet och en dag fri från träning. Imorgon blir det däremot nya tag, jäklar vad jag längtar tills mitt crosstrainingpass haha.
Annars då? Jo, jag har börjat köra en bootcamp nu två gånger i veckan klockan 06:30 på morgonen.
Bara tjejer, så jäkla roligt! Man blir verkligen peppad av varandra :)
 
Tips önskas!
 
Har ni något bra tips på någon bra hemsida eller butik som säljer fina tavlor som ni tror skulle passa ovanför min vita byrå på bilderna ovan? Jag brukar alltid få fina tips av er! Trots att jag är världs sämst på att svara er och tacka er. Kram

Train insane or remain the same

Glöm inte följa mig på Instagram om du vill följa med min träningsutveckling lite mer:)

Jag kämpar verkligen gärnet och det är så så roligt!

Kommer aldrig sluta. Det har ni mitt ord på. Älskart. Och försöker att äta så hälsosamt jag bara kan, allt för att kroppen ska må så bra som möjligt.Men sjäääääälvklart slinker det ner en cupcake eller tre ibland ( som idag höhö). 


Babyshower

Denna dagen har vart fullspäckad med roligheter! Bakning av cupcakes klockan 08:00 sedan träning (crosstraining) därefter snabb dusch och möta upp mamsen på lunch i stan:) I solen! Åh man njuter varje dag det är sol! Senare var det en överraskningsfest och BabyShower för fina vännen Cathrine som väntar sitt första barn <3 Uuuuuunderbar dag.


You deserve so much better :)

Hej på er:)
Bloggar från mobilen liggandes i soffan just nu så detta inlägget kanske blir lite rörigt. Ville bars slänga upp dagens outfit! Och önska er en fin kväll allihopa! Ta hand om er


Meow.

 
T-shirt-Gina Tricot, byxor-Gina Tricot, skor-Zara, väska-Zara

RSS 2.0